Comunicat de presă al PNL privind aniversarea președintelui de onoare, Mircea Ionescu Quintus

PNL îl sărbătorește astăzi pe seniorul Mircea Ionescu Quintus, la aniversarea a 100 de ani. Suntem onorați să fim contemporani cu un simbol al statorniciei, moralității, integrității și liberalismului.
Partidul Național Liberal își reafirmă prețuirea pentru președintele său de onoare, de peste 80 de ani membru al PNL, un reper pentru fiecare membru liberal și pentru fiecare cetățean al României.
Mircea Ionescu Quintus și-a dedicat viața liberalismului, a îndurat temnițele comuniste și munca silnică la Canal. Nu a încetat, în ciuda presiunilor regimului comunist, să fie atașat valorilor liberale. Mircea Ionescu Quintus a fost liderul care a contribuit major la unificarea tuturor facțiunilor liberale de după 1990.
Seniorul PNL a fost și este permanent un factor de echilibru în cele mai importante momente din viața Partidului Național Liberal.
Și astăzi, la aniversarea centenarului, Mircea Ionescu Quintus reprezintă un garant al unității, stabilității și al viitorului Partidului Național Liberal.
Îi dorim multă sănătate și să fie în continuare alături de partid, cu înțelepciunea, umorul, spiritul său blând și vizionar.
Departamentul de Comunicare al PNL

Posted in: PNL National