Robert Sighiartau: Am decis să protestăm și în afara Parlamentului.

Toată România trebuie să știe că avem o guvernare iresponsabilă şi ilegitimă moral. Votul îți dă legitimitate dacă acționezi în interesul țării, pentru cetățeni. Acțiunea politică promovată de PSD în acest an de guvernare a urmărit protejarea unor persoane certate cu legea, iar promisiunile din alegeri au rămas promisiuni. La urne, mulți români au votat una şi au primit alta sau n-au primit nimic.
Nimeni din această coaliție, care conduce țara nu le-a spus cetățenilor că vor schimba legile în justiție, că vor stopa investițiile și că le vor diminua veniturile românilor prin politici economice proaste, care au dus la creșterea dobânzilor, a prețului utilităților și a carburanților.
Astăzi, vom fi în stradă pentru a trage încă un semnal de alarmă. Fiecare zi de guvernare PSD-ALDE este echivalentul a două zile pierdute pentru noi toți, iar acest lucru trebuie stopat. Moțiunea de cenzură este instrumentul democratic din Parlament, iar Partidul Național Liberal a hotărât că acesta este momentul oportun pentru a opri această guvernare iresponsabilă și ilegitimă.
Robert Sighiartau,
Secretar General al PNL

Posted in: PNL National

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.