Țara arde și PSD-ALDE au grijă doar de ei

Luni seara, școala nr. 124 din Sectorul 5 al Capitalei, a ars din temelii, o parte din acoperișul clădirii prăbușindu-se. Incendiul a fost lichidat după aproape 7 ore de intervenție, la fața locului rămân două autospeciale de stingere pentru supraveghere.

Aflăm că școala nr.124 nu avea autorizație ISU de securitate la incendiu. La începutul anului școlar, în septembrie 2017, ISU anunța că doar 44 din cele 642 de unități școlare din București aveau autorizație de securitate la incendiu, iar în Sectorul 5, nici una dintre cele 67 de unități de învățământ nu avea autorizație ISU. A trecut întregul an școlar și situația a rămas aceeași. Au trecut aproape trei ani de la momentul tragic din clubul Colectiv și situația a rămas aceeași. Au trecut 2 ani de la alegeri iar administrațiile PSD din Capitală se ocupă doar de concerte, festivaluri și patinoare în parcuri în timp ce 85% din școli nu au autorizare ISU.

Iar în aceste zile, preocuparea coaliției PSD-ALDE nu a fost cum să rezolve aceste probleme, ci cum să organizeze un miting pentru susținerea premierului Viorica Dăncilă și a propriei guvernări care se vede de departe că este una dezastruoasă. O asemenea bătaie de joc la adresa voturilor exprimate de cetățeni și la adresa banilor publici este inadmisibilă, stimați colegi. În timp ce țara arde, coaliția PSD-ALDE are grijă doar de ea însăși – să își angajeze oamenii, să ofere contracte bănoase la firmele de casă și să acapareze instituțiile statului.

Să prioritizați interesele proprii înaintea copiilor din România este în mod evident o trădare a viitorului acestei țări iar pentru acest lucru nu aveți nici o scuză. Să vă fie rușine!

Senator Cornel Popa
PNL Bihor

 

Posted in: PNL Bihor

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.