Un nou pas făcut de Republica Moldova către Europa

Duminică, cetățenii din Chișinău, prezenţi la urne, au votat în procent de peste 52% cu Andrei Năstase, candidatul forțelor de dreapta la Primăria Chișinău. Acest rezultat este un nou pas făcut de Republica Moldova către Europa! Felicitări, domnule Năstase, pentru rezultatul obținut! Felicitări moldovenilor pentru alegerea făcută!

Pe tot parcursul campaniei electorale, Partidul Național Liberal din România a avut onoarea și plăcerea de a fi alături de partenerii noștri, partidele pro-europene din Republica Moldova, Platforma Demnitate și Adevăr, Partidul Acțiune și Solidaritate și Partidul Liberal Democrat din Moldova în acest demers important.

Primul pas a fost realizat! Acum, pornind de aici, mai sunt două momente importante de parcurs pentru a putea visa cu ochii deschiși la o Republică Moldova cu adevărat europeană: alegerile parlamentare din toamnă și cele prezidențiale din 2020. Și vreau să îi asigur pe frații noștri de peste Prut că PNL va fi alături de ei, și îi vom sprijini să facă acești pași spre o democrație modernă.

Aștept cu drag ziua în care România și Republica Moldova vor fi reunite, în marea familie europeană sub egida Uniunii Europene!

Domnule primar Năstase, chiar dacă veți conduce primăria Chișinău un singur an, până când vor avea loc alegerile la termen, pe umerii dumneavoastră este de acum o mare responsabilitate. Trebuie să inițiați proiecte care să dovedească cetățenilor cum ar trebui să arate și să funcționeze Chișinăul. Proiecte care să îi convingă pe moldoveni să păstreze această direcție pro-europeană și pentru alegerile parlamentare. Știu că ați vizitat primăriile din Suceava, Oradea, Cluj-Napoca și Sibiu pentru a lua exemple de bune practici și sunt convins că le veți implementa și la Chișinău.

Vă mulțumesc și vă felicit încă o dată! Alături de întreg poporul român, vă ţin pumnii la tot ce aveţi de înfăptuit!

Senator Cornel Popa
PNL Bihor

 

Posted in: PNL Bihor

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.