Infrastructura județului – o prioritate pentru PNL Bihor

Astăzi a avut loc la Oradea o întâlnire între Ministrul Transporturilor Sorin Bușe și echipa de candidați ai Partidului Național Liberal filiala Bihor pentru alegerile parlamentare. Domnul Sorin Bușe le-a mulțumit reprezentanților PNL Bihor pentru propunerea pe care i-au făcut-o de a candida pe listele PNL și le-a urat acestora succes în campania care urmează.

La întâlnire s-a discutat despre stadiul lucrărilor aflate în derulare, susținute de Ministerul Transporturilor pe teritoriul județului Bihor: reabilitarea DN 76, situația contractului și a lucrărilor la autostrada Transilvania. De asemenea s-au punctat etapele care mai sunt de parcurs pentru începerea lucrărilor a căror documentații pregătitoare sunt definitivate: centurile ocolitoare Beiuș – Ștei și Aleșd, legătura dintre centura orașului Oradea și viitoarea autostradă, electrificarea liniei de cale ferată Cluj-Episcopia Bihor și terminalul intermodal rutier-feroviar de la Oradea.

,,Îi mulțumesc domnului ministru Sorin Bușe pentru tot ce a făcut pentru județul Bihor și pentru Oradea, sunt proiecte de infrastructură importante care vor crește ritmul de dezvoltare al județului. Este important să fim conectați aerian, rutier și feroviar de București și de țările Uniunii Europene, și bineînțeles să avem un Guvern care să sprijine toate aceste proiecte”, a declarat Ilie Bolojan, primarul municipiului Oradea și președinte PNL Bihor.

Posted in: PNL Bihor

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.