Mesaj către dascalii bihoreni

Mulţumesc din suflet pentru invitaţia de a fi alături de dascălii bihoreni, la aniversarea celor 100 de ani de la înfiinţarea primei Asociaţii a învăţătorilor! Este mereu o onoare şi o bucurie să fiu în mijlocul corpului de excepţie al deschizătorilor de minţi şi drumuri în viaţă pentru multe generaţii de copii.

Regret că, din motive independente de voinţa mea, nu sunt astăzi fizic cu dumneavoastră, dar vă asigur de gândul bun care vă va însoţi pe toată durata evenimentului.

Ca absolvent al Liceului Pedagogic, împărtăşesc emoţiile colegilor mei la aniversare, şi aplaud efortul fiecăruia în parte de a contribui la modelarea viitorului acestei ţări.

Un salut aparte dascălilor mei din Liceul Pedagogic şi recunoştinţă veşnică celor care urmăresc evenimentul de astăzi din cancelaria Raiului, acolo unde s-au retras unii dintre colegii noştri, şi de unde poartă de grijă în continuare şcolii româneşti!

Vă doresc tuturor împliniri profesionale, realizări la clasă şi în afara ei, sănătate deplină şi putere să duceţi mai departe misiunea sfântă de a clădi caractere puternice! Sunt conştient pe deplin de importanţa uriaşă a dumneavoastră în societate şi îmi doresc ca societatea în sine să recunoască pe deplin meritul extraordinar pe care îl aveţi şi să vă răsplătească pe măsură!

Să ne revedem cu drag în acelaşi cadru de caldă prietenie, cum ne-am obişnuit!

La mulţi ani dascălilor bihoreni! La mulţi ani Asociaţiei Dascălilor Bihoreni şi multe realizări în continuare!

 

Senator Cornel Popa

Dascăl pe viaţă, alături de învăţătorii bihoreni

Posted in: PNL Bihor

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.